Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
října

Slavíme 5 let existence

Muzeum alchymistů

zpět na výpis akcí
 

50% sleva na vstup do muzea. 

Datum:01. 10. 13
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: poznání|muzea

Vstupte do světa pražských pověstí a setkejte se tváří v tvář s duchy a přízraky staré Prahy! Zveme vás do světa plného humoru, poezie a tajemna prostřednictvím interaktivní expozice, která osloví nejen děti, ale i studenty, dospělé a seniory, stejně jako celé rodiny či školní výpravy.

Tajuplná podzemní ulička duchů, která je vybudována na úrovni dřívějších středověkých ulic, nabízí atmosféru půlnoční Prahy před dávnými lety. Osvobozená od hluku aut a záře neonů ve svých temných zákoutích skrývá ta nejslavnější pražská strašidla. Jsou bezhlavá, kostlivá, zamilovaná i exotická, zkrátka taková, jaká již po staletí přežívají mezi námi díky legendám a příběhům, předávaným z generace na generaci. A protože strašidla neznají nudu, zahrají si s vámi na schovávanou. Hravá je i vstupní část expozice, kde si můžete přečíst v obří knize pověstí tolik dávných příběhů, kolik vám bude libo, ale především se za pomoci interaktivních exponátů přenést přímo do světa pověstí. Věřte, že až se vrátíte do 21. století, uznáte, že naše heslo „K nám se strachem, od nás s úsměvem“ platí i pro vás.

Muzeum alchymistů
Tel: 257224508
Jánský vršek 312/8
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: