Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
listopadu

Oficiální afterparty po koncertu Bruna Marse

Mecca

zpět na výpis akcí
 

Jediná oficiální afterparty

Datum:06. 11. 13
Cena:100 Kč
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Jediná oficiální afterparty

Odvoz do klubu autobusy zdarma

Nejlepší hity Bruna Marse včetně jejich remixů

DJ LINE-UP

Main Stage: Meccanicii, Pekos

Vstupné (18+):   100 Kč - Regular / 300 Kč - V.I.P

Americký zpěvák, skladatel a producent Peter Gene Hernandez, lépe známý pod svým pseudonymem BRUNO MARS míří do Prahy. Ve středu, 6.11. roztančí O2 Arenu hity ať už z alba Doo-Wops & Hooligans (2010) či z alba Unorhodox Jukebox (2012). 

Během jeho krátké kariéry vidělo jeho klipy na youtube vice než miliarda diváků. V roce 2011 byl Mars jmenován jedním ze sta nejvlivnějších lidí na světě a hlavně kdo by neznal písně jako jsou: “Just the way you are”, “Grenade”, “The Lazy Song”, “Marry You” a další.

Po skončení vystoupení zábáva pokračuje ve vyhlášeném pražském klubu Mecca, který si pro Vás připravil oficiální afterparty. Přímo od O2 Arény vás pohodlně dopravíme našimi Mecca Busy, které budou po koncertu přistaveny. 

Těšit se můžete na skvělou atmosféru, o kterou se postarají naši rezidentní DJs, kteří Vám budou mixovat ty největší hity Bruno Marse v exkluzivních klubových remixech. 

Mecca club Prague
Tel: 734 155 300
U Průhonu 3
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: