Sushi není žádná věda, zvládnete ho připravit i doma. Pavel Minář vás naučí základy a přidá i cenné rady, abyste vždy měli dokonalé domácí sushi.
Lektor: Pavel Minář
Vyučil se kuchařem a pokračoval ve studiu, které zakončil maturitou. Byl šéfkuchařem v hotelu Palcát v Táboře, pomáhal se zavedením provozu nebo poskytoval poradenské služby mnoha restauracím v jižních Čechách.
Naučíte se:
Sushi su (sushi ocet)
Sojovka s červeným vínem
Nigiri sushi
Maki sushi
Kalifornská rolka (obrácené URA MAKI, KAWARI MAKI)
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Kam v Praze do sauny? Sauna vás nejen zahřeje, ale zlepší i váš krevní oběh, postará se o detoxikaci organismu a získáte díky ní větší imunitu. A to se může hodit!






