Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Click Coffee

Praha 4, Karla Engliše 3211/3, 14000

zpět na výpis
 
Click Coffee

"The real coffee to go."

Telefon:731 100 162
Kategorie: gastro|kavárny

Click Cofee vzniklo na základě prosté myšlenky – „Za dobrou kávu v příjemném prostředí přece není potřeba dávat často i přes 100 korun.“ Tuto myšlenku jsme rozvinuli a vymysleli jsme koncept kaváren, kde bude kvalitní káva dostupná a její servis nadčasový. Vyvinuli jsme aplikaci, skrze kterou se dá káva objednat a zákazníci tak nemusí čekat v každodenních ranních frontách na něco dobrého. Jednoduše si vyberou, co chtějí a než dorazí do Click Coffee, jejich objednávka bude připravena ve speciálních skříňkách. Samozřejmě je možné využít i běžného způsobu nákupu, posezení a relaxace u dobré kávy, dezertu, nebo rychlého oběda v prostorách kavárny. Kapacita naší kavárny je 30 míst. Hlavním cílem Click Coffee je, aby naši zákazníci dostali prémiový produkt za rozumnou cenu v příjemném a stylovém  prostředí a neztráceli při tom čas.

Karla Engliše 3211/3
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: