Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Dolce Abbraccio

Praha 1, Nerudova 235/43, 12000

zpět na výpis
     
Dolce Abbraccio

Dolce Abbraccio není jen zmrzlina a cukrářská výrobna.

Telefon:602 224 888
Kategorie: gastro|kavárny

Dolce Abbraccio zrozené z nadšení tří lidí, Lenkou, Lucou a Giuseppeho, fascinovaných zmrzlinou a kombinací vášně, profesionality a kulturního dědictví.

Všechny naše produkty jsou vyráběny přímo v naší výrobně se zkušenostmi nasbíranými v té nejlepší italské škole cukrářství a zmrzlinářství.

Kombinace kvality čerstvých surovin, péče jejich výběru a původu, společně s metodologií výroby, dosahujeme výborného spojení českých a italských surovin. Jejich rovnováha, vyváženost a doplňování se navzájem, jsou pro nás studiem na nejvyšší úrovni a největší potěšení máme z toho, když se nám náš nejnovější produkt podaří postavit před Vás na stůl.

Vaše smysly si poté mohou vychutnat tu nejlepší kombinaci vášně, kterou jsme pro Vás připravili a Vaše patro zažívá melodii, která rozezní i ty nejtajnější chuťové buňky.

Dolce Abbraccio není jen zmrzlina a cukrářská výrobna, ale také příjemné prostředí, kde můžete najít sortiment produktů, které uspokojí vase potřeby po celý den, ať už je to sladká, či slaná snídaně nebo večerní lehký aperitiv.

Cokoliv si u nás objednáte, je připravováno s péčí a pozorností nabídnout Vám co nejlepší a nejkvalitnější servis.

Nerudova 235/43
Praha 1, 12000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: