Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Las Adelitas Lucemburská

Praha 3, Lucemburská 1497/6, 13000

zpět na výpis
 
Las Adelitas Lucemburská

3. mexická restaurace Las Adelitas v Praze.

Telefon:222 211 702
Kategorie: gastro|restaurace

Autentické a tradiční mexické pokrmy i nápoje. Majitelé i kuchaři jsou Mexičané. Nově u Jířího z Poděbrad.

Otevírací doba
po - ne:    11:00 – 0:00

Jsme pětice nadšených mexických kluků - Rodrigo, Fernando, Patricio, David a Luis. Nejsme rodilí restauratéři ani podnikatelé. Jsme kluci z Mexika, kteří před mnoha lety přicestovali do Čech z různých důvodů. Všichni ale milujeme svou zemi, zejména jídlo a nápoje, které vám nabízíme v té nejtradičnější podobě v našich podnicích. 

Historie Las Adelitas se datuje od roku 2009, kdy jsme otevřeli první skromný lokál v ulici Americká u Náměstí Míru. Naše zapálenost a oddanost v udržování nejen tradičních mexických receptur a chutí, ale také mexické kultury, si v Praze postupně získávala nové příznivce mezi Čechy i expaty. V roce 2012 jsme tak otevřeli druhou restauraci Las Adelitas na Malém náměstí (hned vedle Staroměstského náměstí).

V Las Adelitas nenajdete jen tradiční a chuťově bohaté pokrmy, ale objevíte i malé ostrůvky Mexika v Praze. V průběhu roku totiž oslavujeme řadu mexických svátků a aktivně šíříme povědomí o mexické kultuře v České republice.

Navštivte naše stránky www.lasadelitas.cz a dozvíte se více.

Děkujeme, amigos! Bez vás by to nešlo.

Rodrigo & Luis & Pato & Fernando & Pato

Lucemburská 1497/6
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: