Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

La Bottega Tusarova

Praha 7, Tusarova 1548/39,

zpět na výpis
 
La Bottega Tusarova

Bistro & Obchod s italskými delikatesami

Telefon:220610065
Kategorie: gastro|restaurace

Italský šéfkuchař Riccardo Lucque, majitel restaurací Aromi a La Finestra, otevřel další bistro s obchodem La Bottega Tusarova v pražských Holešovicích na adrese Tusarova 39, Praha 7. Do holešovické pobočky otevřené od února 2015 můžete přijít ochutnat domácí Altamurský chléb, salámy, prosciutto, sýry, dezerty a těstoviny se skvělými italskými víny. I tady nabízejí tu nejlepší kávu od pravého mistra Gianni Frasiho.

Navštívit bistro můžete kdykoliv, je otevřeno každý den od 9 do 22 hodin (v neděli do 21 hodin). Připraví vám lahodné italské snídaně, každý den nové polední menu za 195 Kč a večer si vyberete z jídelního lístku několika chodovou večeři. 

Na každý den je připraven plnohodnotný sortiment lahodných jídel, která si můžete vychutnat na místě nebo nechat zabalit s sebou.

Tusarova 1548/39
Praha 7
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: