Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Bánh Mì Makers​

Praha 1, Na Poříčí 1068/23, 11129

zpět na výpis
 
Bánh Mì Makers​

1. Food Bar v Praze

Kategorie: gastro|občerstvení

Bánh Mì Makers vám přináší jeden z nejoblíbenějších street foodů v současném gastronomickém světě. Specializujeme se na domácí vietnamské bagety Bánh mì, které vynikají svou bohatou a rozmanitou chutí exotického Vietnamu. 

Aby každý pokrm uspokojil svého konzumenta, měl by podle naší filozofie splňovat tři podmínky: přitahovat svým vzhledem, promovat zdravý životní styl, a hlavně –  chutnat senzačně. Věříme, že naše produkty tyto podmínky splňují. 

Nejvíce se bánh mì od ostatních baget liší svým základem, tedy pečivem. Bagety, které vlastnoručně připravujeme a pečeme, jsou unikátní svým tvarem a texturou - zvenku křupavé a uvnitř specificky nadýchané. Náplně našich baget se pak skládají z pestré kombinace zeleniny, bylinek dovážených přímo z Vietnamu, a na různé způsoby upraveného masa – od tradičního pâté až po šťavnaté grilované maso. Jelikož si velmi zakládáme na čerstvosti, autentičnosti a jedinečnosti svých produktů, pojmy “polotovary” či “konzervanty” v našem slovníku jednoduše neexistují – všechno poctivě připravujeme sami. Vyváženost čerstvé zeleniny a pečlivě upraveného masa semknutá v autentickém domácím pečivu, to je to, co vám Bánh Mì Makers může nabídnout.

Ke kvalitnímu jídlu patří i kvalitní pití. Důležitou čerstvost zaručujeme nejen u našich pokrmů, ale i u nápojů, které vám namícháme přímo na místě. Nabízíme domácí sojový nápoj připravovaný z dovážených sojových bobů, ovocné freshe (pochutnejte si např. na lahodné štávě z maracuji) či pravou vietnamskou ledovou kávu a zelený čaj.

Osobní odběr:
Po - Pá | 09:00 - 20:00
So | 09:00 – 18:00
Ne | 10:00 – 18:00

Na Poříčí 1068/23
Praha 1, 11129
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: