Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Field Restaurant

Praha 1, U Milosrdných 12, 11000

zpět na výpis
Tip
   
Field Restaurant

Restaurace se snaží propojit prvotřídní pokrmy s uvolněnou atmosférou a zážitky vnímanými všemi smysly.

Telefon:222 316 999
Kategorie: gastro|restaurace

Našim cílem je vás nejen skvěle nasytit, ale dopřát vám jak chuťový tak i vizuální zážitek. K tomu nám pomáhají hlavně naši dodavatelé prvotřídních surovin, pečlivě vybraní čeští farmáři a samozřejmě náš personál. Naše menu, sestavené vždy hlavně ze sezónních surovin, má jediný cíl - zasáhnout všechny vaše smysly a zanechat v nich nesmazatelnou chuťovou a vizuální stopu. Párování degustačního menu nejen s víny, ale i s nealko nápoji v podobě míchání různých šťáv z ovoce a zeleniny nebo snoubení různých chutí v jednom pokrmu, jako například kombinace sladkého a kyselého nebo teplého a studeného - to je jen několik málo detailů, jak vám zpříjemníme návštěvu ve FIELDu.

OTEVÍRACÍ DOBA

Po - Pá    11:00 - 14:30, 18:00 - 22:30    
So    12.00 - 22.30
Ne    12.00 - 22.00

Field je nekuřácká restaurace.

U Milosrdných 12
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: