Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Moto Burger

Praha 7, Komunardů 1001/30, 170 00

zpět na výpis
 
Moto Burger

Jsme restaurace zaměřená na ty nejlepší hamburgery! Záleží nám na tom co jíte!

Telefon:+420 222 986 095
Kategorie: gastro|restaurace

Naše filozofie:

Hamburger má v gastronomii bohatou historii a nemusí být jen pouhým "fast foodem". Záleží nám na tom co jíte, z jakých surovin a aby Vám ve finále chutnalo. Kompozice chuti, kvalita výsledného produktu je závislá zejména na surovinách. Proto jsme pro Vás vybrali tu nejlepší čeeskou kvalitu.

HOVĚZÍ MASO je dodávané z českého strakatého chovu známého jako "česká stračena".

VEPŘOVÉ MASO pochází z vyhlášeného chovu přeštických čuníků. Každé z dodaných mas má svou legendu, je odležené a vyzrálé. Nakupujeme pro Vás jen od českých chovatelů a zpracovatelů masa.

KUŘECÍ MASO pochází z farmy pana Jana Berana a jeho rodiny, který chová kuřata bresského typu už 500 let.

Pro čerstvou ZELENINU A OVOCE si každý den jezdíme na trhy českých farmářů. Zvláštní pozornost věnujeme kvalitě brambor z kterých vyrábíme naše DOMÁCÍ HRANOLKY. HAMBURGROVÉ BULKY pečeme sami denně čerstvé dle receptu našeho pekaře.

Komunardů 1001/30
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: