Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Řeznictví Múúú

Praha 2, Žitná,

zpět na výpis
 
Řeznictví Múúú

Nové řeznictví u Karlova náměstí.

Telefon:382 203 222
Kategorie: gastro|gastro prodejny

My v MÚÚÚ věříme, že to, jak přípravujeme jídlo a jak jíme, je základem toho jak žijeme. Tady v jižních Čechách žijeme víc spolu, rodiny a kamarádi drží víc pohromadě a základem všeho je vždycky společné jídlo. Ať už je to večeře či rodinný nedělní oběd, zabijačka nebo posvícení, pochutnat si na dobrém jídle, pobavit se a užívat si společně drobných radostí, které přináší život, je základem toho, jak se žije u nás v jižních Čechách. V klidu a beze spěchu. Tak nás lidé znají a mají nás rádi.

S každým kouskem masa a masným výrobkem MÚÚÚ z jižních Čech dostávají zákazníci vždy také poctivou porci toho, jak se u nás žije, je to příjemný způsob jak dostat na talíř kousek jižních Čech. Řízek, vepřová, špekáček nebo klobása, to jsou oblíbená jídla z našeho jihočeského jídelníčku. Ať si je dáte kdekoli, s výrobky se značkou MÚÚÚ k vám domů přichází také klid a pohoda rodinného životního stylu z jižních Čech.

Žitná
Praha 2
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: