Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Brown Bag Burger

Praha 6, Československé armády 30, 160 00

zpět na výpis
 
Brown Bag Burger

Nejlepší burgery v Dejvicích.

Telefon:222 934 773
Kategorie: gastro|občerstvení

V Brown Bag Burger děláme všechno pro to, aby jsme Vám připravili co nejkvalitnější hamburger ze 100% hovězího masa na čerstvě upečené bulce. To nejlepší z hovězí maso si každý den meleme sami, aby jsme si byli jisti že dostanete pokaždé šťavnatý burger ,,tzv. tender”. Naše bulky jsou pro nás peče každé ráno Pražský BakeShop podle naší receptury. 

Připravujeme hamburgery jen z nejčerstvějších surovin. Sami si také připravujeme různé omáčky a naše medailové chili. Nic není z plechovky! Naše dodavatele potravin pečlivě vybíráme a podrobujeme pravidelným kontrolám, abychom zaručili,že našim hostům nabídneme vždy pouze tu nejvyšší očekávanou kvalitu surovin.

Otevírací doba    
po - so: 11:00 - 22:00
ne: 12:00 - 23:00

Československé armády 30
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: