Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Bailemos

Praha 7 Holešovice, Na Maninách 32a, 17000

zpět na výpis
Tip
   
Bailemos

Škola Argentinského Tanga :: kurzy pro veřejnost :: taneční večery :: vystoupení :: vlastní studio Praha 7 :: www.bailemos.cz

Telefon:+420 737 785 889
Kategorie: zábava|kurzy tance

Argentinské tango má více jak stoletou tradici a my jsme rádi, že s tímto stále populárnějším tancem můžeme seznamovat českou veřejnost. Tančit tango zamená být v propojení se sebou samotným, se svým tanečním partnerem, s hudbou. Tančit tango znamená tanec tvořit, nikoli jen opakovat naučené schéma.

Taneční škola Bailemos byla založena v roce 2004. Má své vlastní studio v těsné blízkosti tramvajové zastávky Maniny v Holešovicích. Nabízí pravidelné kurzy pro veřejnost na všech úrovních, jedenkrát za měsíc víkendové semináře, každou středu taneční večery pro veřejnost a speciální akce se zahraničními lektory.

Přijďte okusit jedinečnou náladu a atmosféru tango argentino!

Na Maninách 32a
Praha 7 Holešovice, 17000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: