Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Restaurant Žofín Garden

Praha 1, Slovanský ostrov 226, 110 00

zpět na výpis
   
Restaurant Žofín Garden

Na Žofíně najdete tuto jedinečnou zahradní i klasickou restauraci. Nechybí gril, dětský koutek a unikátní prostředí.

Telefon:774 774 774
Kategorie: gastro|restaurace

Místní kuchyně je stejně bohatá jako historie Slovanského ostrova, kde se odehrávala významná česká i mezinárodní setkání. Noblesní prostor nabízí příležitost vychutnat si tradiční české pokrmy v moderním provedení, stejně jako osvěžující koktejly v příjemném stínu zelené zahrady.

Restaurace v prostorách paláce Žofín se hodí pro slavnostní obědy pro skupiny, rodinná setkání, promoce i reprezentativní gala večere. Letní zahrada ve stínu kaštanů na břehu Vltavy nabízí pro skupiny speciální BBQ menu. V zimních měsících zde stojí vyhřívaný stan, který umožňuje pořádat společenské akce i v chladnějším období. Atmosféru zahrádky korunuje romantický venkovní altánek.

Šéfkuchařka Stáňa Marková vychází z tradiční české gastronomie. Jenom klasické knedlíky a svíčkovou ale nečekejte. Základem pokrmů jsou tradiční suroviny doplněné novými trendy. V menu najdete také lehké mezinárodní pokrmy, které osvěží v letních měsících na zahrádce.

Slovanský ostrov 226
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: