Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Centrum POHYB DĚTEM

Praha 6, Vokovická 34, 160 00

zpět na výpis
Tip
Centrum POHYB DĚTEM

Naleznete u nás přátelskou atmosféru, ve které je radost rozvíjet pohybové dovednosti dětí, podporovat jejich psychomotorický vývoj.

Telefon:+420 602 471 541
Kategorie: sport|pro děti|

Kurzy cvičení pro děti od narození po školu

Nabízíme cvičení s kojenci vedené fyzioterapeutkou, první sportování rodičů s batolaty a pohybové přípravky pro předškoláky (taneční, sportovní a skotačení s opičkou pro ty nejmenší).

 

Metodika cvičení

Vycházíme z poznatků psychomotorického vývoje a fyzioterapie. Kurzy na sebe navazují, budeme společně u první krůčků, slov i kamarádství.

 

Příjemné místo pro děti i rodiče

V Centru POHYB DĚTEM je i prostor pro setkávání při nejrůznějších akcích. Zázemí potěší nejen děti, ale i rodiče, kteří si chvilku klidu a dobrou kávu zaslouží víc než kdokoliv jiný.

V malém obchůdku můžete vybírat z knížek a hraček od českých výtvarníků nebo si koupit CD s písničkami, které si děti oblíbily na lekcích.

 

Vyberte si, kam to máte nejblíž 

Pokud to máte na Prahu 6 daleko, podívejte se na aktuální nabídku kurzů POHYB DĚTEM v našich partnerský centrech na Praze 1, Praze 4, Praze 5, Praze 7 a Praze 8.

 

Těšíme se "na cvičenou" :-)

Vokovická 34
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: