Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Tretter´s bar

Praha 1, V kolkovně 3, 110 00

zpět na výpis
 
Tretter´s bar

Místo, kde si podává ruku dnešní doba s nostalgií 30-tých let Paříže či New Yorku.

Telefon:224811165
Kategorie: gastro|bary a pivnice

Pražský Tretter´s bar je svou atmosférou ze které dýchají vzpomínky starých barů New Yorku a Paříže 30 let minulého století , sofistikovaným přístupem k barovému řemeslu ,hudebním podkresem „oldies but goldies“ a absencí oblíbeného free stylu moderních barů , jediným klasickým cocktail barem v České republice.  Zároveň je však Tretter´s bar průkopníkem barové mixologie a jako první nabízel svým hostům tento způsob přípravy cocktailů

V roce 2008 byl Tretter´s bar zařazen uznávaným barmanem Angusem Winchesterem v jeho knize The Bartender´s Book mezi Top 10 světových barů.

Originální menu vytvořené v roce 2008 obsahuje celkem 113 cocktailů, přičemž 60 z nich jsou unikátní Tretter´s receptury opírající se o čerstvé bylinky, infuze, marmelády a jsou zde použity neobvyklé kombinace jednotlivých ingrediencí. Strhujícím shrnutím tohoto nápojového lístku je „ Tretter´s Cocktail Book „ , kniha, vydaná v roce 2010 a která je označována za jednu z nejzajímavějších a nejosobitějších barmanských knih. Devadesátiletá gastronomická rodinná tradice položila základy i další součásti Tretter´s impéria a tou je 1. Česká barmanská akademie, kterou vede Miloš Tretter a kde zároveň vzniká podhoubí pro většinu zaměstnanců baru. Avšak prvním projektem nesoucí jméno Tretter´s byl barový catering, který již šestnáct let úspěšně nabízí své služby barů. Není potřebou tohoto baru účastnit se různých soutěží, jelikož Tretter´s bar dýchá svým vlastním životem. 

Otevírací doba    
po - so: 19:00 - 3:00
ne: 19:00 - 2:00

V kolkovně 3
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: