Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Jazz Republic

Praha 1, 28. října 1, 11000

zpět na výpis
 
Jazz Republic
Telefon:224 282 235
Kategorie: zábava|jazzové kluby

Klub Jazz Republic je multifunkční prostor zaměřený na hudbu v moderních souvislostech. Máme rádi jazz, funk, blues, world music, acid jazz, R&B i latinu, a proto u nás uslyšíte právě takové koncerty. Jsme jediným pražským klubem svého druhu, kde nemusíte platit vstupné. Součástí klubu je internetová kavárna s připojením na wifi a s počítači Apple-McBook pro k použití zdarma. Odpoledne klub funguje také jako restaurace rychlého občerstvení s širokým jídelním lítkem, na kterém najdete pizzy, testoviny, saláty a burgery. Od 15:00 do 20:00 probíhají v Jazz Republic slevové akce Happy Hours, které se týkají jídel i nápojů.

V Jazz Republic najdete rozzsáhlou výstavu raritních hudebních plakátů z velkých koncertních událostí posledních dvaceti let. 

 

Otevírací doba: 

po - ne: 15:00 - 1:00

28. října 1
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: