Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

K*Star Karaoke

Praha 2, Legerova 616/78, 120 00

zpět na výpis
 
K*Star Karaoke

KARAOKE KLUB s privátními karaoke salónky v Praze již od roku 2007

Telefon:222240035
Kategorie: zábava|party a kluby

FAQ

Je rozdíl mezi karaoke barem a K*STAR karaoke salónkem?

 

Je, a významný: zatímco v karaoke baru se zpívá z pódia pro „veřejnost“ před všemi hosty, K*STAR karaoke salónek poskytuje privátní prostor pro vybrané skupinky přátel, kamarádů, kolegů z práce. V K*STAR karaoke salónku se tak nezpívá pro “neznámé lidi z ulice“, ale karaoke zpěvem se v karaoke salónku baví hosté, kteří se znají nebo si alespoň společně vyšli za zábavou.

K*STAR karaoke salónek je proto oblíbený pro oslavy malých uzavřených společností, například u příležitosti narozeninových nebo rodinných oslav, výročí, rozluček, office párty, teambuildingových akcí, firemních večírků. Pro karaoke zábavu je v karaoke salónku k dispozici kompletní audio-video karaoke zařízení a skupina hostů má celý playlist - na rozdíl od karaoke baru - jen pro sebe.

Jak si vybírám písničky?

K*STAR hosté si vybírají písničky nikoli prostřednictvím karaoke DJe, jak tomu obvykle bývá v karaoke barech, ale sami ze zpěvníku prostřednictvím iPad která se okamžitě řadí do Vámi vytvářeného playlistu a karaoke song je v požadovaném pořadí zobrazen na obrazovce.

Na kolik to vyjde?

 

Obvyklá doba karaoke zábavy v K*STAR je 2 hodiny s tím, že pronájem za salónek je na recepci K*STAR hrazen předem. Vaši 10ti člennou grupu vyjde hodinka prvotřídní karaoke zábavy v K*STAR salónku na 80 Kč na osobu.

Legerova 616/78
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: