Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Tatran Střešovice

Praha 6, Sibeliova 368, 162 00

zpět na výpis
   
Tatran Střešovice

TJ Tatran Střešovice navazuje na tradici tělovýchovné jednoty Sokol Praha Střešovice založené v roce 1885.

Telefon:774 254 075
Kategorie: sport|fitness, florbal, míčové sporty

Stará sokolovna vznikla v roce 1922 přestavbou stodoly zemědělské usedlosti Andělka (1756), sportovní hala byla dostavěna v roce 1982 jako sklad spartakiádních lehátek.

TJ disponuje v současné době těmito sportovišti:

Areál Sibeliova – hlavní část sportovišť tvoří víceúčelová sportovní hala (48x24m) pro volejbal, florbal, házenou, sálovou kopanou a další sporty. Tělocvična (23x12m) s malým sálem (18x7m) jsou zázemím pro přípravu mládeže, aerobní a bojové sporty a společenské akce (konference, divadlo). Dále se v areálu nachází nafukovací hala se dvěma kurty na badminton a dvěma ping-pongovými stoly, dvě antukové hřiště na volejbal, víceúčelové hřiště s povrchem druhé generace na malý fotbal a nohejbal a beachový areál s 5 kurty přes letní sezónu a nafukovací halou se 4 kurty přes zimu.

Tenisový areál „Vozovna“ – čtyři antukové kurty s klubovnou přes letní sezónu, nafukovací hala se třemi kurty přes zimní sezónu

Tenisový areál „Ořechovka“ – tři antukové kurty s klubovnou

 

Sibeliova 368
Praha 6, 162 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: