Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

The Spot Malá Strana

Praha, náměstí Kinských 76/7, 15000

zpět na výpis
Tip
 
The Spot Malá Strana

Kavárna The Spot je místem známým svým útulným prostředím, lahodnou kávou a dezerty.

Telefon:775 599 540
Kategorie: gastro|kavárny

Kavárna The Spot, známá svým útulným prostředím, lahodnou kávou a dezerty, otevřela novou pobočku na Malé Straně, přímo na náměstí Kinských. Tato nová lokalita slibuje, že bude příjemným doplňkem živé pražské kavárenské scény. Se svou prvotřídní pozicí a odhodláním poskytovat výjimečné služby si naše kavárna klade za cíl stát se oblíbenou destinací pro místní i turisty, kteří hledají nezapomenutelný zážitek z kávy v okouzlujícím prostředí.

The Spot Malá Strana vám denně nabídne skvělé snídaně, nebo obědy a naše kuchyně je orientovaná na moderní mezinárodní gastronomii. Podnik disponuje letní zahrádkou, kde si můžete posedět u dobrého jídla se skleničkou vína nebo koktejlem. Přátelský a pozorný personál přispívá k celkové atmosféře a zajišťuje, aby se každý host cítil vítán a bylo o něj dobře postaráno.

náměstí Kinských 76/7
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: