Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Popeyes

Praha 1, Václavské nám. 804/58, 11000

zpět na výpis
Tip
 
Popeyes

Legendární louisianské kuře od listopadu 2023 i v Praze.

Kategorie: gastro|restaurace

Příběh společnosti Popeyes začal před více než padesáti lety v New Orleans v americké Louisianě. Kdysi malá restaurace, jejímž snem bylo nejlepší smažené kuře na světě, se nyní rozrostla v celosvětovou síť s 3 700 provozovnami. Po vřelém přivítání v několika evropských zemích nastal čas otevřít novou kapitolu louisiánského kuřete také v Česku republice.

Jak se říká: „Nikdy nezapomeň, odkud pocházíš”. Kuchyně Popeyes vznikla spojením tří zcela odlišných světů: západoafrického, cajunského (což jsou potomci francouzských Kanaďanů) a kreolského. Díky této kombinaci jsme vytvořili jedinečné recepty, které oplývají množstvím bohatých chutí. Jsou to naše kořeny a dědictví, na které jsme nesmírně hrdí. A na to nikdy nezapomeneme.

Takhle oslavujeme radost ze života.

Zrodili jsme se z komunit, které po generace tvrdě pracovaly. Naši předkové ukázali světu, co všechno lze překonat díky odhodlání a... radosti! Radosti, kterou dokázali najít v jednoduchých, každodenních činnostech, v času stráveném s rodinou, při společném jídle nebo poslouchání hudby. Věříme v joie de vivre, radost ze života. To je duch značky Popeyes. Ať se kolem vás děje cokoli, tato chuť je skutečnou oslavou.

Václavské nám. 804/58
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: