Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Epipí

Praha 1, Školská 1384/34, 110 00

zpět na výpis
 
Epipí

ePipí je malé ilustrované papírnictví s autorskou tvorbou.

Telefon:773 202 299
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Kdo tedy je to ePiPí? Jsme dva mladí tvůrci, kteří kromě toho, že jsou již 10 let ve vztahu osobním, tak se před několika lety rozhodli vzít životní štěstí do vlastních rukou a živit se tím, co je opravdu baví a naplňuje.

Adélka je ta, která kreslí veškeré ilustrace, které najdete na našich výrobcích. Všechno čaruje pomocí svých štětců, fixů a akvarelu. Dále se nám také stará o komunikaci se zákazníky, o fotografie a obsah, a také sociální sítě, jelikož tam stejně tráví každou volnou chvíli!

Kuba se zase stará o grafiku všech motivů a dohlíží na to, aby ty krásy vypadaly ještě krásněji po tom, co se nám vrátí z tiskárny. Zároveň je to právě on, ten kdo má vždy hlavu plnou nápadů a inspirace, takže často rozhoduje na čem se  vlastně bude pracovat a jak by to mělo vypadat. Také se stará o komunikaci se zákazníky, daňovou evidenci a celý chod firmy. 

ePiPí samotné je ilustrované (nejen) papírnictví. Naleznete zde naši tvorbu - naše malé radosti, tvořené s láskou a chutí radovat se z pěkných, veselých a originálních drobností. Hlavním motivem naší tvorby jsou zvířátka a krásno přírody - staráme se také o ekologii, tiskneme buď na recyklované materiály, případně na materiály, které víme, že Vám dlouho vydrží a zároveň se snažíme kompenzovat CO2 v rámci programu Climatpartner.

Školská 1384/34
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: