Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

PBG Studio Store

Praha, Myslíkova 2020/4, 12000

zpět na výpis
 
PBG Studio Store

Tašky, móda a šperky - ale nejen to! Nově i kožené tenisky od české značky PÁR jsou dostupné v naší PBG prodejně.

Telefon:724 342 699
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Značka PBG Studio se rozrůstá a otevírá nový prostorný obchod. Nově najdete produkty PBG ve velkolepém prostoru hned vedle výstavní síně Mánes na adrese Myslíkova 2020/4 Praha 2. Nákup si navíc nyní můžete zpříjemnit i dobrou kávou, nebo drinkem. Právě studené alkoholické i nealkoholické nápoje zde dodává spřízněný bar Public Interest.

Značka PBG Studio se posunula a od kabelek a batohů pomalu rozšířila své portfolio, díky spolupracím s českými návrháři a výrobci, o kolekci vlastního oblečení a šperků. K ucelenému looku chyběly pouze boty. Největší novinkou je proto spojení s českou značkou PÁR, která tvoří unisex městské kožené tenisky. Za značkou stojí Jan Kloss a Darina Zavadilová, kteří se v oblasti designu a módy dlouhodobě pohybují na české i mezinárodní scéně. Na vývoji kolekce tenisek spolupracovali s designérkou Eliškou Horčíkovou, která dlouhodobě působí v kreativním labu globální značky Camper, a získali za ni ocenění Czech Grand Design. V novém obchodě tak vznikl PÁR POINT, kde najdete speciální výběr modelů obuvi PÁR právě pro PBG STORE.

Myslíkova 2020/4
Praha, 12000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: