Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Barva - ukrajinská restaurace

Praha, Ostrovského, 15000

zpět na výpis
Tip
 
Barva - ukrajinská restaurace

V prostoru Manifesta na Andělu najdete nyní i ukrajinskou restauraci. Provoz restaurace pomůže hned několika rodinám.

Telefon:702 048 247
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Na začátku března Manifesto přišlo s výzvou podpořit otevření restaurace ukrajinského šéfkuchaře, šéfkuchařky, podnikatele či podnikatelky. Přihlásilo se dvanáct zajímavých a talentovaných uchazečů a mezi nimi se prosadila se svým konceptem Anna Temnenko, pro kterou otevření restaurace s názvem Barva v Manifestu znamená realizaci jejího i rodinného snu.

V restauraci Barva uvidíme pravidelně nejenom Annu, ale i její maminku a zaučovat se zde bude i mladší sestra. Na ostatní místa se přihlásily ženy, které našla na sítích Telegram a Facebook.

Ve svém menu chystá tradiční i rodinné recepty z různých oblastí Ukrajiny. Na své si přijdou nejen milovníci východních chutí. Cenové rozpětí ukrajinských specialit bude od 129 do 209 Kč.

Top 5 tradičních jídel restaurace Barva:

Boršč klasický | Jeho ingrediencemi jsou cibule, mrkev, červená řepa, brambory, zelí a vepřová žebra. Bude podáván s pomazánkou ze sádla a s pampuškou s česnekovým máslem nebo černým chlebem.

Boršč veganský/vegetariánský | V něm nesmí chybět cibule, mrkev, červená řepa, brambory a zelí. Bude podáván ve formě krémové polévky s veganskou či klasickou zakysanou smetanou, jarní cibulkou a s krekry z černého chleba.

Speciální letní nabídka | Svěkoľnik: Studená polévka se připravuje z červené řepy, salátové okurky a brambor. Bude podávána s rozříznutým vejcem, jarní cibulkou a zakysanou smetanou (na výběr vegаnská/klasická).

Varenyky (vegаnské/klasické) podávané se zakysanou smetanou a smaženou cibulí. | Porce obsahuje 8 ks

Syrnyky z tvarohu | Porce obsahuje 3 ks

Ostrovského
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: