Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Bonviván Dušní 15 – chlebíčkový bar

Praha, Dušní 15, 11000

zpět na výpis
Tip
   
Bonviván Dušní 15 – chlebíčkový bar

Chlebíčkový bar, kde se člověk může stavit ráno, v poledne, odpoledne či večer. Vždycky je ta pravá chvíle.

Telefon:735 747 440
Kategorie: gastro|bary a pivnice, gastro prodejny, občerstvení

„Bonviván je místo s nepřeberným výběrem skvělého vína a šampaňského na prodej s sebou. Nejsme ovšem vinotéka. Zakládáme si na neotřelém výběru portfolia, které nikde jinde nenajdete. Co se týká cenové hladiny je opravdu širokospektrá, takže si u nás vybere každý,“ říká manažer a spolumajitel Vojtěch Matějka.
 
„Současně jsme vytvořili místo v centru, kde si v krásném prostoru můžete sednout na kvalitní nepředraženou kávu, dát si skleničku vína, prosecca či champagne a ledacos se o daném požitkářském segmentu dozvědět. Již při obyčejné návštěvě je náš personál připraven zodpovědět veškeré dotazy a osvětlit problematiku ročníkových vín, významu prosecca či historii champagne. Také se každý týden konají tematické akce, které jsou určené pro všechny milovníka kvalitního vinného segmentu. Tím to ovšem nekončí. Ke skvělému pití je nutné párování s pokrmy. Rozhodli jsme se jít cestou klasických a zdravých chlebíčků. Dle dosavadních zpětných reakcí se řadíme mezi ty nejlepší, a navíc za přijatelnou cenu v samém centru,“ dodává spolumajitelka Tereza Němečková.
 
Kromě chlebíčků jsou v nabídce také domácí zákusy a delikatesy, které si zakládají na tradičních domácích receptech. Velkou výhodou je možnost koupení již vychlazené lahve, takže ideální načasování na večerní domácí skleničku zajištěno. Prostor Bonviván je situován do dvou pater. Spodní patro je určeno na řízené degustace a pronájmy všeho druhu. Catering na míru je zajištěn.

Otevřeno

Pondělí až pátek 7.45 - 19.00

Dušní 15
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: