Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Mezi Srnky Smíchov

Praha, Arbesovo náměstí 7, 17000

zpět na výpis
Tip
 
Mezi Srnky Smíchov

Kavárna a Restaurace se specializací na snídaně a brunch.

Telefon:773 915 636
Kategorie: gastro|kavárny, občerstvení, restaurace

Nabízíme mimo jiné:

Káva Candy Cane a Fathers Coffee Roastery

Vychutnat si u nás můžete svůj oblíbený kávový nápoj od dvou českých pražíren, se kterými máme již několikaleté zkušenosti.

První je Candy Cane, tedy káva sladká jako cukrátko. Pražskou pražírnu výběrové kávy si založili baristé, kávový nadšenci a hlavně kamarádi, jenž měli zkušenosti ze spousty jak už pražských, ale i jiných kaváren po celé republice. Kávu u nás můžete ochutnat jak na espresso, tak na filtru a pokud byste měli zájem, tak si u nás můžete i zakoupit nějaká zrnka na doma.

Druhou pražírnou je Father's coffee roastery, tentokrát z Ostravy. Tátova pražírna výběrové kávy, malá rodinná firma a jeden splněný sen. Táta poctivě praží, máma vášnivě ochutnává a přibývající děti všemu nadšeně přihlíží. Tuto kávu u nás nejčastěji najdete na filtru, ale ani espresso není vyloučeno. Zrnka na doma taky máme!

Vajíčka z farmy pana Dvořáka ze Zlatníků

Vajíčka od slepic z podestýlkového chovu, které si pan Dvořák sám odchovává, takže zvířata nemusí absolvovat náročný transport. Slepice mají volnost pohybu a jsou krmené směsí dle vlastní receptury, bez chemických barviv, zpestřené o čerstvě nasekanou trávu a seno. Žloutek vajec je tmavý díky přírodnímu výtažku z paprik, který je plný antioxidantů a má pozitivní vliv na zdraví slepiček i vás. Farma s malou produkcí, díky které je možné udržet nejvyšší možnou kvalitu a individuální přístup ke zvířatům. Vejce v naší snídani není nikdy starší než 7 dnů.

Chléb z pekárny v Lučanech

Semínkový chléb s ořechy z malé rodinné pekárny s více než 20 letou tradicí. Poctivě připravený a tradičně upečený chléb z malé horské vesničky na severu Čech. Tento chléb používáme na naše sendviče nebo si jej můžete vychutnat s máslem společně s vajíčky, které pro vás naše kuchyně připraví. Pokud byste měli zájem, tak si můžete i zakoupit celý bochník na doma.

Arbesovo náměstí 7
Praha, 17000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: