Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

PokeHaus Quadrio

Praha, Purkyňova 3, 11000

zpět na výpis
   
PokeHaus Quadrio

U nás v PokeHausu, používáme kousky nejkvalitnějšího tuňáka, lososa, krevet, chobotnice.

Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Dále také nabízíme kuřecí, kachní i vepřové maso. Přizpůsobit si jídlo můžete dle vlastní chuti různými omáčkami od pikantní mayo po teriyaki či doplňky jako jsou mořské řasy a křupavá cibule. Kombinace jsou nekonečné!

ČERSTVÁ ZELENINA

PokeHaus se může pyšnit tím, že připravuje pokrmy z čerstvé a lahodné zeleniny, pěstované místními českým farmáři, kteří Vám zaručí, že Vaše poké bude nejen barevné, ale i zdravé.

ČERSTVÁ RYBA

U nás v PokeHausu zajišťujeme, že naši dodavatelé respektuji požadavky na kvalitu surovin a zároveň přispívají k ochraně životního prostředí a přírodních zdrojů.

SPECIÁLNÍ OMÁČKY

Náš široký výběr exotických a chutných omáček Vám umožní maximálně procítit požitek z Vašeho jídla a umocní jedinečný zážitek v PokeHause.

Purkyňova 3
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: