Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

The Electric Sheep Book Bar

Praha, Nitranska 1355/7, 13000

zpět na výpis
 
The Electric Sheep Book Bar

Naším snem je vytvořit v Praze místo, kde se mohou setkávat milovníci knih a kreativci s otevřenou myslí a sdílet nápady.

Kategorie: gastro|bary a pivnice, občerstvenípoznání|knihy, ostatní

The Electric Sheep Book Bar byl založen v roce 2021, ačkoli se v našich mozcích zrodil dávno předtím. Naším snem je vytvořit v Praze místo, kde se mohou setkávat milovníci knih a kreativci s otevřenou myslí a sdílet nápady. Jako první plně knižně motivovaný bar ve městě se snažíme vytvořit nezapomenutelný zážitek a nabízíme řemeslné koktejlové menu s výraznými chutěmi a neobvyklými ingrediencemi. Všechno, co podáváme, je veganské, od našich tapas až po naše cappuccino – a ano, dokonce i whisky! U The Electric Sheep najdete vždy dvě věci zdarma – přátelský úsměv a osobní doporučení knihy.

Nitranska 1355/7
Praha, 13000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: