Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Drip it Coffee

Praha, Petrská 19, 11000

zpět na výpis
 
Drip it Coffee

První (take away) kavárna Drip It přímo v centru Prahy u Petrské věže.

Telefon:602 789 984
Kategorie: gastro|gastro prodejny, kavárny

Drip it jsme my dva, Jirka a Tomáš. Jako baristé jsme o dobrou kávu neměli nouzi. S nástupem do nové práce přišla změna. Dost jsme se nacestovali, na vybavení a kávu z domova nezbývalo v batohu místo, na návštěvu kavárny nebyl čas.

Abychom neskončili u rozpustné kávy, začali jsme hledat přenosný a jednoduchý způsob přípravy kávy, kterou bychom zvládli v prostředí a s vybavením, které jsme měli k dispozici. Nejprve jsme tvořili různé prototypy, nakonec jsme v Japonsku objevili hotovou věc.

Nejdříve jsme si ji objednávali jen pro sebe. Touha po vlastní firmě i fakt, že k nám pro kávu chodilo čím dál více kolegů, nás v roce 2014 přivedly k založení vlastní značky kávy.

A teď můžete navštívit i naší první kavárnu, kde si můžete zakoupit i naše produkty.

Petrská 19
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: