Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Masaryčka

Praha 1, Masarykovo nádraží, 110 00

zpět na výpis
Masaryčka

Nová restaurace ve zrekonstruovaném historickém prostoru bývalé císařské restaurace na Masarykově nádraží.

Telefon:+420 739 932 098
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Šéfkuchař Marek Hosnedl vám připraví tradiční jídla prvorepublikové kuchyně, jako uzený jazyk, bůčkovou roládu nebo žemlovku, ale i moderní lehká jídla. Na své si tak přijde opravdu každý. 

Hosnedl dříve býval šéfkuchařem v Sahara cafe na náměstí Míru. Než přišel na Masaryčku, šéfoval kuchařům na 11 říčních lodích plujících vodami mezi Švýcarskem a Maďarskem pro holandskou společnost River Cruise.

Restaurace Masaryčka patřila historicky k vyhlášeným podnikům v metropoli, bývala to jedna z nejlepších restaurací v Praze. Po druhé světové válce však její kvalita upadla a místo se změnilo spíše na nálevnu... Od 90. let minulého století zde bylo casino. Nyní podniku znovu vrátila jeho původní "tvar a punc" developerská společnost Penta v rámci celkové rekonstrukce Masarykova nádraží.

Masarykovo nádraží
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: