Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Čapadlo

Praha, Smetanovo nábřeží u čp. 995/6, 11000

zpět na výpis
 
Čapadlo

Čapadlo představuje meeting point, otevřenou galerii, místo k relaxaci, odpočinku, setkávání a kulturnímu vyžítí i centrum gastronomického dění.

Kategorie: zábava|zábava - ostatnígastro|bary a pivnice, cukrárny a lahůdky, občerstvení, restauracepoznání|po praze

V Čapadlu najdete hned několik originálních a kvalitních možností občerstvení.

Čapadlo bake & grill
Sladké a slané snídaně, čerstvá pizza pečená v peci a pokrmy z grilu. Představujeme vám Čapadlo bake & grill, který zapadá do celkové filozofie prostoru. Jde o koncept, který vychází především z pece na pizzu v kombinaci s úzkou, ale propracovanou nabídkou prosecca a vína.

Čapadlo nealko organic cocktail Vinyl bar
Vinyl bar se řadí k nejvyhledávanějším koktejlovým barům v Praze. Na Čapadle  se zaměřuje výhradně na nealkoholické míchané nápoje a fresh džusy. Minimálně 16 nealkoholických míchaných nápojů ze sezónních plodů a ingrediencí budeme podávat vždy začerstva a z domácích produktů i ingrediencí. Spolupráci plánujeme s českou minerální vodou Mattoni.


Čapadlo café & gelato bar
Kafe Francin bylo založeno roku 2016 v pražských Malešicích. Po otevření holešovické kavárny Kafe Francin se na chvíli pražení odehrávalo přímo na místě před zraky našich zákazníků. Nicméně rosteme, a tak jsme se navrátili do Malešic, kde ve větších prostorách pražíme dodnes, a to výhradně kávu výběrovou či tzv. speciality coffee (jasný původ, ruční sběr a vysoká kvalita zrn). Čapadlo café & gelato bar nabídne kávu z pražské pražírny Francin se specialitou Nitro Cold Brew, ale také domácí kopečkovou zmrzlinou.

Čapadlo pub
Klasická pražská pivní zahrádka s tou nejlepší pivní kulturou a studenými pochutinami k pivu. Spolupracujeme s pivovarem Pilsner Urquell a provoz jako takový s pražským hospodským Jiřím Skalem. Chceme čepovat pivo té nejvyšší kvality za obvyklé ceny.

Smetanovo nábřeží u čp. 995/6
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: