Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Parfumed Prague

Praha, Karolíny Světlé 285/20, 11000

zpět na výpis
 
Parfumed Prague

V Parfumed Prague vás provedou světem vůní a inspirují vás při tvoření originálních kompozic a vlastní vůně.

Telefon:607 800 307
Kategorie: lifestyle|Relax, Beauty, Móda, Zdraví

Naším cílem bylo proniknout do umění parfémářství, porozumět ingrediencím a zhmotnit esenci našeho snu do voňavé mlhy. Inspirovali jsme se konceptem známým ze světových metropolí, upravili jej do vlastní podoby a založili první studio v Praze, kde je možné si nakomponovat vlastní vůni (a možná si tak i splnit vlastní sen).

Provedeme vás světem vůní a inspirujeme při tvoření originálních kompozic. Tvorba vlastní vůně je dokonalou příležitostí, jak kreativně strávit čas - ať už samostatně nebo s přáteli - a je také krásným a osobním dárkem. )

U nás si můžete přivonět k čistým vonným tónům a objevit jejich kouzlo tak, jak je neznáte. Stavíme na méně známých vůních a jejich neotřelých kombinacích.

Vonné esence, které najdete v Perfumed Prague, pocházejí z francouzského města Grasse - hlavního města vůní. Vonné esence vyráběné v této části Provance udávají směr všem světovým výrobcům parfémů.

Kompozici, kterou si vytvoříte, uzavřeme ve výjimečném flakonu, dovezeném z metropole módy - Milána.

Neomezujeme se výhradně na osobní vůně - v portfoliu naší značky je prostor i pro vonné laboratorní svíčky a také interiérové vůně či vonné vosky.

Naše svíčky vytváříme s láskou k minimalismu, ručně a v malém množství. Zakládáme si na použití přírodních vosků, péči o nejdrobnější detaily a šetrnosti k životnímu prostředí.

OTEVÍRACÍ DOBA

Úterý - Sobota 11.00 - 20.00

Karolíny Světlé 285/20
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: