Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Amato U Itala

Praha 1, Vodičkova 4, 11000

zpět na výpis
Tip
 
Amato U Itala

Řemeslná zmrzlina dle italské tradice, která velí používat pouze základní a kvalitní suroviny.

Telefon:735 860 190
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky

Pietro Amato
Miluji dělat řemeslo. V řemesle jsem našel základní atributy, které jsem hledal v životě: práci, do které jsem se zamiloval a kterou dělám s velkou hrdostí, zápalem, oddaností a respektem k tradici; absolutní tvůrčí svobodu, jako by se jednalo jen o hru, používajíc co nejvíce lokálních surovin z místa, kde žiju; ohromnou cestu profesionálního růstu plnou satisfakce i frustrace, dlouhých dní, úspěchů i neúspěchů.

Gelato
Bez barviv, konzervantů či umělých aromat. Věříme, že jednoduchost nám pomáhá vytvořit opravdové “gelato naturale”. Používáme čerstvé sezónní ovoce zejména od malých lokálních farmářů, kteří tak jako my, pracují řemeslným způsobem. 

Caffé

Naše káva je pomalu pražená směs 70 % arabiky z Jižní a Střední Ameriky a 30 % robusty z asijských plantáží. Vyniká aroma a intenzivní chutí klasické italské kávy s tóny karamelu a oříšků.

 Otevírací doba

 Po – Pá 9 – 20:30, So – Ne 11 – 20:30

Vodičkova 4
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: