Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Papelote Letná

Praha 7, Milady Horákové 11, 170 00

zpět na výpis
Tip
 
Papelote Letná

Papírnictví pro 21. století

Telefon:774 719 113
Kategorie: lifestyle|Nakupování

V našem kamenném obchodě najdete kompletní papelote sortiment včetně limitovaných edic a originálních řad. Vybrat si tu můžete z pestré škály barev, velikostí i materiálů. Nečekejte žádné vitrínky – vše si můžete osahat, prolistovat či potěžkat.

Nabízíme funkční a krásné nástroje pro pracovní dny i kreativní chvíle – takové, které ve vás budou podněcovat radost z práce, a vy tak budete moci naplno rozvinout svůj potenciál.

Čeká na vás i výběr českých i světových papírenských značek jako je Kaweco, Midori, Koh-i-noor, Stalogy nebo Tombow, vybrat si můžete i z bohaté škály japonských washi pásek.

Inspiraci můžete načerpat i v naší knihovničce, která skrývá výběr knih k prolistování i zakoupení. K využití láká i kreativní koutek, kde si můžete produkty dozdobit dle svého přání i vkusu.

Interiér vytvořil Václav Mlynář ze studia Monument Office. 

Otvírací doba

po–so 9–19

Milady Horákové 11
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: