Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Cukrárna Mučenka

Praha 6, Kladenská 27, 16000

zpět na výpis
 
Cukrárna Mučenka

Cukrárna Mučenka je cukrárna s příjemným originálním interiérem. Zdejší mistři nepoužívají žádné umělé látky, dochucovadla a podobně.

Telefon:607 010 723
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky

Co nepoužíváme:

Práškové směsi, umělá šlehačka, rostlinné tuky, termostabilní marmelády, polevy napěchované stabilizátory a umělými barvivy jistě cukrářům usnadní práci, my ale jedeme klasiku. Žádné polotovary, na kterých je běžně založena dnešní cukrářská výroba, do Mučenky nesmí.

Nepoužíváme aromata, aditiva k prodloužení trvanlivosti, ztužené tuky, palmový, ani řepkový olej. Naše dorty nejsou porce kontroverzních a zbytečných éček. My pečeme z čerstvého másla, mouky, vajec, smetany, používáme mascarpone, tvaroh, čokoládu, ovoce a další základní ingredience.

Na čem si zakládáme:

Naprostým základem je pro nás vysoká kvalita používaných surovin. Na nich za žádných okolností nešetříme. S cukrárnou Mučenka je spojena preciznost a profesionalita. Ctíme pravé cukrářské řemeslo. Čerpáme přitom z klasiky, ale současně se nebojíme popustit z uzdy fantazii. Několikapatrové svatební dorty a originální designové dorty na zakázku nejlépe ilustrují náš cukrářský um.

Z další nabídky:

Jako doplňkový sortiment prodáváme kvalitní pečené müsli z Janovy pece. Pečenou směs ořechů s medem, kterou nám Janova pec na zakázku dodává, používáme na zdobení dortů. Zákazníci si u nás mohou zakoupit také kvalitní med od včelaře Jiřího Smolíka. Prodáváme rovněž oleje Hanys od Hany Markové, která je lisuje u nás v ulici.

A proč se cukrárna jmenuje Mučenka? Květy této exotické byliny patří barevně i tvarově k nejkrásnějším. A takové se snažíme dělat i naše dorty. Květina mučenka je vytrvalá a vytrvalost je v cukrářském řemeslu zapotřebí.

OTEVÍRACÍ DOBA

PO–PÁ 8:00 až 18:00

SOBOTA 10:00 až 16:00

NEDĚLE ZAVŘENO

Kladenská 27
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: