Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kafe NA ZASTÁVCE

Praha 7, Dělnická 1151/57, 170 00

zpět na výpis
 
Kafe NA ZASTÁVCE

Snad nejmenší kavárna v pražských Holešovicích.

Kategorie: gastro|

Co ale chybí do prostoru, to doháníme osobitým přístupem. Káva je zde perfektní, design interiéru originální, obsluha profesionální a jako sladká tečka nakonec? 

Často jsme jezdili okolo zapadlého holešovického obchůdku umístěného na tramvajové zastávce a sledovali zde spoustu každodenních příběhů lidí, kteří cestují do práce nebo z ní. Již od začátku bylo naším cílem dělat lidem radost, a protože moc dobře víme, že den je vždy lepší s kávou než bez ní, rozhodli jsme se dát tomuto obchůdku nový život v podobě stylové kavárny. Vytvořili jsme prostor, kde najdete mnohem více než jen výběrovou kávu.

SRDCE KAVÁRNY
Kávovar La Marzocco, Linea. Tento legendární „heavy duty“ ručně vyrobený espresso kávovar z Florencie má vynikající stabilitu tlaku a teplotu vody bez ohledu na zátěž. Kávovar byl uveden na trh v roce 1993 a od té doby se stále vyrábí. Tento model si díky své praktické nezničitelnosti a neuvěřitelnému výkonu beze změn ve kvalitě nápojů získal velkou oblibu u baristů.

PRAŽÍME TO
Coffee Source je česká společnost zabývající se přípravou a prodejem výběrové i konvenční kávy. „Ačkoliv dobrá káva zcela vyplňuje naše životy, věnujeme se i ostatním důležitým věcem kolem ní. Pokud porovnáme situaci na trhu v našich začátcích se situací dnes, můžeme říci, že jsme ušli obrovský kus cesty… A nejen my.“ říká jeden ze zakladatelů společnosti.

Dělnická 1151/57
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: