Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kavárna Fejeton

Praha 1, Úvoz 6, 666 03

zpět na výpis
 
Kavárna Fejeton

Lahodná káva, domácí závin, poctivá polévka, utopenec a mnoho dalšího.

Telefon:+420 226 286 226
Kategorie: gastro|kavárny

Jsme funglovní, nová kavárna na legendárním a krásném místě, na Hradčanech, Úvoz 6, a tedy pražská. Chceme být kavárnou literárního typu, klidnou, laskavou, fejetony nabízející a čtivou. Budeme tu pro Vás, Pražany, Čechy, Moravany, Slezany i pro další příchozí z jiných krajů. Tolik geograficky. Víme ale, že ve všech těchto krajích žije, pracuje, tvoří a raduje se ona "Pražská kavárna". To už ne geograficky. Ovšem, i Vy co se za ni nepovažujete, nevadí, pojďte to k nám zkusit! 

Jsme umístění v sousedství Pražského hradu, tak i proto u nás připomínáme našeho, zatím jediného spanilého, prezidenta. Spanilého nejen proto, že byl náš post totalitně a post komunisticky první.

Budeme se snažit o pečlivou a kvalitní nabídku. Pokud se něco nepovede, prosíme, dejte nám vědět, napravíme to. 

Úvoz 6
Praha 1, 666 03
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: