Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Butikové kino Přítomnost

Praha 3, Siwiecova 1839/1, 130 00

zpět na výpis
Tip
 
Butikové kino Přítomnost

Jsme kino, jsme bar. Jsme Boutique Cinema.

Kategorie: kultura|zábava|

Sál

Přítomnost je prvním kinem svého druhu v Praze – Boutique Cinema s pohodlným sezením a s barem přímo v sále.

Funkcionalistický prostor, který se skrývá v Domě Radost, jednom z prvních pražských mrakodrapů, je ve své nové podobě stejně odvážný, jako byla kdysi ve 30. letech 20. století samotná budova. Najdete v něm propojení původní architektury, moderního českého designu a květinové instalace, které zde společně nerušeně fungují a vytváří výjimečný kulturní zážitek jménem Přítomnost – bar, kino, obojí najednou i něco navíc.

V sále je rozestavěn nábytek, který umožňuje sedět u stolu a vychutnat si nabídku baru. Bar s obsluhou funguje během promítání nepřetržitě a jeho nabídka je uzpůsobena tak, aby její příprava během projekce nerušila, a přitom splnila očekávání náročného návštěvníka.

Sál otevírá minimálně půl hodin před první projekcí, kdy je možné se příjemně usadit a užít si jeho kouzlo. Po skončení projekce zde můžete zůstat, v klidu kontemplovat a vychutnat si vše, co bar nabízí. Přesný čas otevření sálu najdete na vstupence.

Přítomnost Boutique Cinema je cashless. Přijímáme pouze platební karty.

Bar
Sál Přítomnost plnohodnotně doplňuje bar, který sekunduje programu po celou dobu. Nemusíte se omezovat, pospíchat nebo se proklínat, že jste si nestačili zajistit občerstvení dopředu. V Přítomnosti se nežízní, ale obsluhuje až na vaše místo. Přítomnost má bar přímo v sále.
 

Siwiecova 1839/1
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: