Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Truefitt & Hill

Praha 2, Vinohradská 81, 12000

zpět na výpis
 
Truefitt & Hill

Nejstarší a nejzkušenější pánské holičství světa Truefitt & Hill konečně dorazilo i do Prahy.

Telefon:774 272 722
Kategorie: lifestyle|Relax, Beauty, Móda

Nejstarší a nejzkušenější pánské holičství světa Truefitt & Hill konečně dorazilo i do Prahy. S tradicí více než 200 let se toto luxusní holičství stará o gentlemany po celém světě a poskytuje jim ten nejlepší zážitek.

Každý střih začíná kompletní konzultací, následuje mytí vlasů a relaxační masáž vlasové pokožky. Po střihu náš barber upraví Vaše vlasy pomocí vhodných produktů na úpravu vlasů Truefitt & Hill a dá Vám doporučení, jak se o Vaše vlasy starat doma.

Naše Tradiční holení břitvou je perfektní způsob, jak si dopřát. Pro nové klienty to začíná důkladnou konzultací a analýzou Vaší současné holicí rutiny. Vaše tvář je poté připravena přípravkem na oholení (Pre-shave Oil), nanesením horkého ručníku a následným nanesením holicího krému podle Vašeho výběru (ze široké škály produktů T&H) vyšlehaného do bohaté pěny a nanesením pomocí holící štětky z jezevčích štětin. Jeden z našich mistrů poté provede tradiční holení břitvou. Rutina je zakončena výběrem balzámu po holení, obohaceného o přírodní oleje a zklidňující pleťové přípravky, které pokožku uklidní a zjemní, a na úplný závěr si vyberete kolínskou vodu.

Vinohradská 81
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: