Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Psyon psychedelická klinika

Praha 6, Čistovická 11, 16300

zpět na výpis
   
Psyon psychedelická klinika

Klinika sdružuje terapeuty, kteří nabízí psychoterapeutické konzultace v širokém spektru různých životních situací a obtíží.

Kategorie: lifestyle|Zdraví

Psychedelická klinika Psyon je psychoterapeuticky orientované pracoviště, které se primárně zaměřuje na problematiku psychedelických látek a psychoterapeutické konzultace. Psyon současně anticipuje změny v legislativě, které umožní léčebné využití psychedelik v budoucnosti. Plně v souladu s legislativním rámcem se chce Psyon profilovat jako zdravotnické zařízení nabízející tzv. psychedeliky-asistovanou psychoterapii (PAP) a specializované vzdělávání psychoterapeutů v této oblasti.

Psychedeliky-asistovaná psychoterapie je novým přístupem v péči o duševní zdraví. Americká FDA (Food and Drug Administration) označila psychoterapii asistovanou látkami (MDMA u posttraumatické poruchy, psilocybin u deprese) za průlomovou v oblasti péče o duševní zdraví (tzv. „breakthrough therapy“).

Dnes Psyon v rámci kliniky na pražské Bílé Hoře nabízí psychoterapeutické konzultace v širokém spektru různých životních situací a obtíží, se specializací na klinickou problematiku psychedelik.

“To v současné době znamená především odbornou pomoc lidem, kteří mají komplikace v důsledku předchozího užití psychedelických látek. Tato tzv. integrace náročné zkušenosti je oblast, se kterou si standardní psychiatrická zařízení v současné době příliš neumějí poradit, protože k tomu nemají potřebně vyškolené odborníky,” vysvětluje jeden ze zakladatelů kliniky, Mgr. et Mgr. Stanislav Milotínský.

Čistovická 11
Praha 6, 16300
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: