Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Naučte se malovat

Praha, Přibyslavská 7, 13000

zpět na výpis
 
Naučte se malovat

Výtvarné kurzy s individuálním přístupem.

Telefon:777 255 101
Kategorie: poznání|ostatní, workshopy

Výtvarný ateliér Naučte se malovat je tu pro všechny, které kdy přitahoval magický svět barev, ale nenašli odvahu či čas do něj vstoupit a věnovat se mu naplno. Naším posláním je přinášet radost z kreslení a malování jak dětem, tak i dospělým. Věříme, že tvůrčí činnost nemá žádné věkové hranice a malovat, kreslit, tvořit a hrát si může opravdu každý v každém věku. Výtvarné lekce připravujeme vždy na míru dle Vašich přání a cílů a spolu s Vámi se těšíme z dosažených výsledků.

Kdo za tím stojí?

Tereza Mašínová

Terka je uměleckou duší našeho ateliéru. Není technika, kterou by nezkusila, nebo o které by si aspoň nepřečetla. Baví ji tvoření všeho druhu a kromě kreslení a malování se věnuje také tanci a tetování.

Monika Sekavová

Móňa organizuje, plánuje, maluje a také uplatňuje zkušenosti s výukou předškolních dětí nabyté v ČR i během svého dvouletého pobytu v USA. Když se zrovna nevěnuje ateliéru, objevuje zákoutí nějaké vzdálené země.

Lenka Trávníčková

Léňa miluje plánování a organizování a obvykle vše s úsměvem zařídí ještě dřív, než to stačíte vyslovit. Ráda se věnuje marketingu i statistikám a dlouhé hodiny u počítače vyvažuje procházkami po městě i okolí.

Přibyslavská 7
Praha, 13000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: