Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Autentista

Praha 1, Řetězová 10, 110 00

zpět na výpis
   
Autentista

Autentista je vinný a champagne bar s výjimečným interiérem v srdci Starého Města.

Telefon:602 587 827
Kategorie: gastro|vinárny

AUTENTISTA je nový wine & champagne bar v samém srdci Starého města. Nabízí ta nejosobitější naturální vína z Čech, Moravy a dalších zemí jakou jsou Itálie, Francie, Rakousko, Německo, Maďarsko, Slovensko, Gruzie… AUTENTISTA odkazuje svým názvem k autentickým vínům a k jejich tvůrcům – vinařům Autentistům, kteří připravují charakterní, přírodní vína s respektem k životnímu prostředí a jimž jsou průmyslové metody pěstování a zpracování hroznů naprosto cizí.

V našem baru nabízíme nejširší škálu přírodních vín a grower’s champagne v Praze. K vínům podáváme pečlivě vybrané sýry, paštiky a uzeniny. Součástí nabídky jsou i jídla na bázi fermentované zeleniny, tzv. ferment bowls. Kromě vína si u nás můžete dát také výběrovou kávu od Project FOX a čaje od Tea Mountain.

Otevírací doba:
Pondělí - sobota: 12:00-23:00
Neděle: zavřeno

Řetězová 10
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: