Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Červený Jelen

Praha 1, Hybernská 1034/5, 110 00

zpět na výpis
Tip
   
Červený Jelen

Červený Jelen, je od podzimu 2019 nová katedrála plzeňského piva v nádherném prostoru Šporkovského paláce v centru Prahy.

Telefon:735 123 647
Kategorie: gastro|bary a pivnice, restaurace

Červený Jelen, je od podzimu 2019 nová katedrála plzeňského piva v nádherném prostoru Šporkovského paláce v centru Prahy, která v sobě kombinuje ducha tradičních českých hospod s moderním pojetím gastronomie i servisu.
 

Marek Fichtner & tým

Inspirující, neotřelé, kvalitní, moderní, poctivé, výborné, vynikající,... a mnohé další přívlastky Vás napadnou, když ochutnáte jídlo od Marka Fichtnera a jeho týmu.

A je úplně jedno, zda se jedná o perfektně ugrilované maso na dubovém a bukovém dříví z křivoklátských lesů nebo zda je to moderně a kvalitně pojaté české jídlo nebo zda je to některá z Markových "chef's specialit".

A to všechno můžete uhladit pověstnou sladkou tečkou od naší cukrářky Klárky Řezníčkové.

BANKA
Kubisticko-modernistický prostor bývalé Anglo-rakouské banky vytvořený Josef Gočárem mezi světovými válkami, který citlivě změnil do podoby unikátní restaurace Stanislav Fiala.

Gril Inferno, dvanáctitanková pivní věž, červený létající dvanácterák, 250 míst, kuřácká i nekuřácká zahrádka, vřelá a energická atmosféra, výjimečné grilové i à la cartové pokrmy, perfektní pivo, kvalitní vína, pálenky Špork,...

To vše a mnoho dalšího v sobě skrývá restaurační část Červeného Jelena nazývaná "Banka". 

​TREZOR

​Červeného jelena nabízí ty největší kulinářské poklady našeho Executive Chefa, Marka Fichtnera. Skvělé jídlo, výborné víno, unikátní prostředí, omezený počet míst...pravý kulinářský zážitek.

KLUBOVNA

Od základů věže až po samotné nebe. Tak vypadá ikonický pohled vzhůru z Klubovny Červeného jelena. Klubovna je místo pro zábavu, umění, hudbu, kreativitu. Klubovna je místo, kde se tvoří, jí, pije, hraje, blázní, žije. Klubovna je domovem pálenek Špork, základem naší pivní věže, místem ochutnávání skvělých jídel Marka Fichtnera.

Klubovna je místo, které ožívá lidmi. Vytvořili jsme ji pro Vás. Naplňte ji Vašimi nápady, energií, žitím.

​SALONKY 
Meeting. Briefing. Brainstorming. ​Xmas party. Nebo jen tak, na kávu v soukromí. Stačí nám napsat či zavolat...

Hybernská 1034/5
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: