Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Marthy's Kitchen

Praha, Masarykovo nábřeží 6, 120 00

zpět na výpis
 
Marthy's Kitchen

Romantické snídaně, brunche a tapas u řeky doplněné právě upečeným pečivem z vlastní pekárny.

Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Marthy’s KITCHEN vzniklo na začátku roku 2013 jako spontánní myšlenka vycházející z běžného rozhovoru Kristiny a Martina. On profesionální kuchař, ona výtvarnice a designérka. Oba milují výzvy, jsou kreativní, nadšení a plány mají vždycky velké.

Romantické snídaně a brunche u řeky podávané s pečivem z vlastní pekárny a čerstvé tapas s vynikajícími víny.

Denně se najíte elegantně a s úsměvem. To, co vás zaručeně přivábí do Marthy's je přítomnost majitele, kvalitní suroviny a tradiční postupy.

CO NABÍZÍME

Snídaně & brunche

Legendární snídaně a brunche v Marthy’s Kitchen si můžete užít po celý den. Snídaně  servírujeme i v bezlepkové a bezlaktózové variantě.

Filosofie Marthy's

Kvalitní suroviny a domácí postupy je to, co nám dává smysl. V naší kuchyni používáme suroviny u kterých známe jejich původ.

Nabídka šéfkuchaře

Sezónní nabídkou jdeme naproti zákazníkům, kteří preferují nejen tradičně pojatá jídla, ale i vyváženou stravu.

Koloniál

Nakupte si u nás do lednice i do špajzu. Náš koloniál, základní potraviny i hotové produkty, se vám postarají o chutnou snídani i večeři.

Patisserie

Klademe důraz na tradiční ruční výrobu dezertů. Nepoužíváme žádné předpřipravené směsi, trvanlivé suroviny, umělá ochucovadla ani barviva.

Boulangerie

Každý den, od 3 hod ranní pro vás pečeme čerstvé pečivo, včetně bezlepkového. Soustředíme se na tradiční postupy pečení a ruční výrobu pečiva.

Masarykovo nábřeží 6
Praha, 120 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: