Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Page Café Chodov

Praha, Roztylská 2321/19, 140 00

zpět na výpis
 
Page Café Chodov

Page café v Centru Chodov – první z nové sítě kaváren zve na výběrovou kávu, čerstvé zákusky a knižní novinky.

Telefon:731 451 402
Kategorie: kultura|ostatnígastro|kavárnypoznání|knihy

Káva + knihy = pohoda. Platnost téhle mimořádně inspirativní rovnice si můžete ověřit v kavárně Page café v pražském Centru Chodov. Každý den od 8:30 až do 22:00. K výtečné kávě z pražírny Nordbeans či čaji si v klidu vychutnáte nejen čerstvé zákusky, ale také neméně lákavé knižní novinky z nakladatelství Euromedia, které jsou na místě k zapůjčení a přečtení. A stejně tak Page, oblíbený knižní magazín nejen o knihách.

Unikátním konceptem kaváren Page café, z nichž první je otevřena v Centru Chodov, jde Euromedia Group ještě blíže ke svým čtenářům. V Page café najdou výběrovou kávu, kvalitní občerstvení a také klid na čtení či práci. V příjemném prostředí, nerušeně a bez spěchu získají přehled o aktuálním dění na knižním trhu a zajímavých titulech, které jsou ve spolupráci s knihkupectvím Luxor pravidelně obměňovány. V Page café je v prodeji i káva s sebou. „Mysleli jsme na palčivé téma ekologie, proto když si u nás zákazníci budou chtít dát kávu s sebou, nedostanou ji do nerecyklovatelného kelímku, ale do kelímku, který je celý z bambusu. A brčka používáme přirozeně papírová, nikoli plastová," dodává Lucie Zelinková.

Roztylská 2321/19
Praha, 140 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: