Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Isai Ramen bistro

Praha, Křenova 438/9, 16000

zpět na výpis
 
Isai Ramen bistro

Základní myšlenkou podniku je nabídnout hostům to, co lidé v Japonsku skutečně jedí a pijí.

Telefon:222 263 836
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Základní myšlenkou podniku je nabídnout hostům to, co lidé v Japonsku skutečně jedí a pijí. Mají pro vás přichystané obědové i večerní menu, a navíc i mnoho dalších sezónních či časově omezených nabídek. Užijte si chuť Japonska.

"Je nám velkým potěšením oznámit, že spolupracujeme s firmou Nishiyama Noodle Meister, jedním z nejslavnějších výrobců nudlí. Tato firma byla založena roku 1951 a pyšní se 65 lety zkušeností coby přední japonský výrobce. Rovněž se nám podařilo získat pro vás nudle firmy IPPUDO, průkopníka nového stylu ve výrobě rámenu, jenž se proslavil v Japonsku i po celém světě. S pomocí našeho originálního vývaru TONKOCU (taženého přes 12 hodin), řadou tajných receptů a zvlášť vyrobených keramických misek vás hodláme vtáhnout do světa pravého japonského rámenu!"

Křenova 438/9
Praha, 16000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: