Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

The Miners Coffee & Characters

Praha 2, Slavíkova 1611/5, 12000

zpět na výpis
Tip
   
The Miners Coffee & Characters

Jsme kavárenský řetězec s vlastní pražírnou založený v březnu 2019.

Kategorie: gastro|kavárny

Zabýváme se přípravou a pražením výběrové kávy, přičemž našim cílem je zpřístupnit každému kvalitní výběrovou kávu. Poskytujeme prostor pro práci a studium s šálkem skvělé kávy pro povzbuzení mysli k dosažení cílů našich ambiciózních zákazníků.

Snažíme se neustále se rozvíjet a posouvat se dopředu, proto jsme otevřeli již několik poboček v Praze a plánujeme naší startup energii dále šířit do světa a náš nezpomalující rozvoj pokračuje brzkým otevřením dalších kaváren v Barceloně. Zápal pro práci na velkých projektech také šíříme do coworkingových prostor i tradičních kanceláří, kde pak po boku stejně ambiciózních lidí mohou všichni čerpat motivaci se šálkem výběrové kávy.

Zaměřujeme se i na rozvoj komunity, a proto pořádáme pravidelné akce, například cuppingy, swapy, nebo slavný MINERS run, kdy společně vyrazíme na běh po městě, který zakončíme kávou zdarma v naší kavárně, abychom krom vaší mysli pomáhali nabít i vaše tělo.

Ačkoliv výběrová káva je naším hlavním posláním, máme i vlastní pekárnu, kde denně pečeme čerstvé pečivo, dezerty a sendviče abyste mohli čerpat energii nejen z kávy, ale i z ručně vyrobeného jídla. Dalším důležitým aspektem jsou naši baristé – jelikož ruce za kávovarem dokáží ovlivnit finální chuť kávy, vytvořili jsme týdenní školící program, kterým každý náš barista projde a na konci složí zkoušku, aby byl schopný naservírovat ten nejlepší šálek kávy a zrealizovat tím vizi našich pražičů. Pro pražírnu THE MINERS je důležité, aby všechna práce spojena s cestou z plantáží až do vašeho šálku byla na nás a na vás už bylo jen vychutnávání skvělé kávy.

Inovace jsou součástí našeho každodenního života, pořád se snažíme přijít s něčím novým. Náš nejnovější velký projekt jsou plně kompostovatelné kapsle kompatibilní s kávovary Nespresso, které zpřístupňují výběrovou kávu jednoduše všem, a to kdekoliv a kdykoliv. Na projekt se nám povedlo získat financování skrz úspěšnou HitHit kampaň. Ještě více se o kampani a o nás můžete dočíst v CzechCrunch a Forbes.

Slavíkova 1611/5
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: