Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Footshop Downtown

Praha 1, Na Příkopě 858/20, 110 00

zpět na výpis
Tip
Footshop Downtown

Footshop je 100 % koncentrát lásky ke Sneakers.

Telefon:605 934 619
Kategorie: lifestyle|Móda

Vyber si z více než 4 300 modelů tenisek!

Footshop je neustále se rozvíjející médium, které spojuje kultury, subkultury, skupiny i jednotlivce v jednu velkou rodinu, jejíž společnou láskou je láska k teniskám. Footshop je atmosféra, která proudí ulicemi džungle města, polní cestou, ale i horskými průsmyky.

Naše filozofie z nás tvoří multižánrovou platformu. Prodáváme exkluzivní limitované produkty, organizujeme vlastní eventy, vytváříme vlastní kolekce, spolupracujeme s mezinárodními značkami a umělci, účastníme se veletrhů, produkujeme audiovizuální obsah a neustále se učíme novým věcem.

Od roku 2012, kdy jsme v Praze přišli na svět, naše kořeny prorostly do hlavních evropských metropolí. Za tím vším stojí fungující tým mladých lidí, kteří si užívají být na palubě rozjetého vlaku, kde se rozhodně neplánuje tahat za brzdu.

Vítejte ve Footshopu!

Na Příkopě 858/20
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: