Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Mondieu

Praha 4, Roztylská 2321/19, 148 00

zpět na výpis
 
Mondieu

Mondieu je oblíbený řetězec bistro kaváren založený v roce 2013 v hlavním městě Slovenska, Bratislavě.

Kategorie: gastro|restaurace

Dnešní doba je plná spěchu. Zastavte se na chvíli v Mondieu, kde si vychutnáte momenty plné vůní a chutí, které si zamilujete. Poctivé pokrmy z čerstvých surovin, vynikající organická káva a domácí dezerty, to vše a ještě mnohem více nabízí Mondieu. Tato síť bistro kaváren otevřela v České republice svojí první pobočku v Praze, v Centru Chodov. Na své si zde přijdou i ti nejnáročnější hosté.

Mondieu je oblíbený řetězec bistro kaváren založený v roce 2013 v hlavním městě Slovenska, Bratislavě. Za poslední čtyři roky bylo otevřeno šest nových poboček – pět na Slovensku a 1 v České republice. Popularita Mondieu velmi rychle roste a to nejen mezi místními, ale i zahraničními hosty.

Roztylská 2321/19
Praha 4, 148 00
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: