Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Došito

Praha 7, Přístavní 39, 17001

zpět na výpis
Došito

Kurzy šití a kreativní workshopy v Praze, pro začátečníky i pokročilé. Ušijte si kousky do šatníku s pomocí profesionálních lektorek.

Telefon:739026998
Kategorie: poznání|kurzy, workshopy

Zamilujte se do šití a buďte nezávislí na nabídce módních řetězců.Není nad pocit vyrobit si stylový kousek do vlastního šatníku, kdy Vás limituje leda vlastní představivost. Kurzy probíhají v přátelské atmosféře našeho šicího ateliéru v Holešovicích. Pod vedením zkušených lektorek si hravě poradíte se všemi záludnostmi a třeba si odnesete své úplně první šaty. Kromě technických dovedností předáváme ženám i know how v oblasti výběru materiálu a střihu, aby výsledek maximálně naplnil očekávání.

 

V naší nabídce najdete dlouhodobé "semestrální" kurzy šití, tak i krátkodobé tématické.

Pomůžeme vám také uspořádat speciální teambuildingové aktivity, rozlučku se svobodou, nebo netradiční oslavu narozenin. Klidně i pro děti.

 

Přístavní 39
Praha 7, 17001
Navigovat
MHD

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: